FEINSCHMECKER
FROGNER
BALCHENS GATE 5

FINN OSS
TLF: 22 12 93 80
FRA KL 11:00

ÅPNINGSTIDER:
TIR-LØR.FRA 17:30

SØN og MAN STENGT


FØLG OSS PÅ
FACEBOOK
Facebooklogo

FØLG OSS PÅ
INSTAGRAM

Instagramlogo

Til alle våre gjester og venner av Feinschmecker

Oslo, 1 juli 2021


Kjære gjester

Tusen takk til alle som har besøkt oss siden vi åpnet igjen 27 mai.
Det var veldig hyggelig å komme i gang igjen.

Nå nærmer vi oss sommeren og vi tar litt ferie
i år også.
En pust i bakken som skal gjøre oss klare til en hektisk sensommer og høst.
Vi holder åpent frem til og med 17 juli, og åpner igjen etter sommerlukket torsdag 12 august.

Vi ønsker alle våre gjester en god sommer.

Dere kan nå oss på telefonen eller gjøre deres reservasjon på nettet.

Hilsen fra oss alle på

Feinschmecker

Lars Erik Underthun

For eventuelle spørsmål, eller reservasjoner kan vi nås på mail:

kontakt@feinschmecker.no

tlf: 22129380

Hilsen fra oss alle

på Feinschmecker

Feinschmekers kokebok!

I over28 år har Lars Erik Underthuns klassiske restaurant Feinschmecker holdt åpent. Ingen av topprestaurantene i Oslo i dag har eksistert like lenge.
Det gjør Feinschmecker til en unik institusjon i moderne norske kjøkken: Gjennom to og et halvt tiår har Lars Erik Underthun levert kokekunst på aller høyeste nivå til gjestene sine på Frogner.
Denne boken er en hyllest til Feinschmecker, Lars Erik Underthun, kjøkkensjef Vinay Tangen og deres team.
Skrevet av Norges kanskje fremste matskribent i dag, Morgenbladets Knut Stene-Johansen. Oppskrifter og tips gir oss det beste av Feinschmeckers franskinspirerte kokekunst. Samtidig spør boken: Hva er en klassisk restaurant? Hva kreves av kjærlighet til råvarer, av kreativitet og matglede, av medarbeidere og fellesskap, for å fortsette å levere mat i ypperste klasse over 25 år? Feinschmecker - et klassisk kjøkken er en utforsking av en fagtradisjon og en matfilosofi, like mye som en reise i restaurantens lange og innholdsrike historie.
Boken er formgitt av den prisvinnende designerne Rune Døli og fotografert av Lars-Petter Pettersen, en av landets fremste matfotografer. Feinschmecker - et klassisk kjøkken er en praktfull og gjennomført kvalitetsbevisst kokebok - og et restaurantportrett i bokform som det knapt er lagd maken til i Norge tidligere.erer vi boken " Feinschmecker -et klassisk kjøkken"
Ønkser du å kjøpe signert utgave, ta kontakt med oss på
kontakt@feinschmecker.no
kr 599,-
Utviklet av Imaker as