FEINSCHMECKER
FROGNER
BALCHENS GATE 5

FINN OSS
TLF: 22 12 93 80
FRA KL 10:30

ÅPNINGSTIDER:
MAN-FRE.FRA 17:00

LØRDAG FRA 18:00
SØNDAG STENGT


BESØK OSS PÅ
FACEBOOK

CHEF'S MENY

f.o.m 17.november 2017

Marinerte kamskjell
soya, ingefær, mango,
nøtter og avokado

Bakt torskerygg
petite pois, kapers og smørsaus

Urtebakt oksefilet
potet-terte, sopp, selleri,
og grønn peppersaus

Melkesjokoladeterrine
variasjon på rødebær
kirsebærsorbet

kr. 895,-

Utvalg av modne oster
fiken og fruktbrød

kr. 195,-

Vinmeny kr. 795,- / kr. 895,-

EN SMAK AV FEINSCHMECKER

f.o.m 17.november 2017

Kun for hele bordet

Foie gras terrinne
vingele

Kongekrabbe variasjon
agurk og sitrus

Blåskjellsuppe
blåskjell og eple

Pannestekt piggvar
jordskokk og rødvinsjy

Honning glasert andebryst
brunet pærekrem, sopp, potetcroquettes

Stilton
fiken, valnøtter og pepperkaker

Hvit sjokolade
mandel-krydderbunn
og havtornsorbet

kr. 1395,-

Vinmeny kr. 1195,-

FORRETTER

Foie gras terrinne
vingele
kr. 295,-

Kongekrabbe variasjon
med agurk og sitrus
kr. 295,-

Stekte kamskjell
chorizo, blomkålcrudite, pinjekjerner
avrugacaviar og soyasjy
kr. 345,-

Blåskjellsuppe
blåskjell og eple
kr. 245,-

Sesongsalat
variasjon på gresskar
kr. 195,-

FISK

Pannestekt piggvar
med jordskokk og rødvinsjy
kr. 425,-

Bakt torskerygg
petite pois, kapers og smørsaus
kr. 385,-

KJØTT

Honning glasert andebryst
brunet pærekrem, sopp, potetcroquette
kr. 395,-

Urtebakt oksefilet
potet-terte sopp, selleri,
og grønn peppersaus
kr. 395,-

Rensdyrfilet fra Røros
kastanje - sellerikrem
rødvinsaus
kr. 475,-


OST

Dagens utvalg av modne oster
med frukt og nøttebrød
kr. 275,-

Stilton
med fiken,
valnøtter og pepperkaker
kr. 245,-



DESSERTER

Melkesjokoladeterrine
variasjon på rødebær
kirsebærsorbet
kr. 210,-

Hvit sjokolade