FEINSCHMECKER
FROGNER
BALCHENS GATE 5

FINN OSS
TLF: 22 12 93 80
FRA KL 10:30

ÅPNINGSTIDER:
MAN-FRE.FRA 17:00

LØRDAG FRA 18:00
SØNDAG STENGT


BESØK OSS PÅ
FACEBOOK

CHEF'S MENY

Carpaccio på andebryst
kapers, eggekrem, Dijonsennep og syltet sopp

Pannestekt kveitefilet
persillerot og kremet sherrysaus

Urtestekt lammerygg
petit pois, mynte, fondantpotet
sitrus-sjy med urter

Variasjon på epler
butterdeig og calvadoskaramell

kr. 895.-

Et utvalg av oster
frukt-nøttebrød

kr 195,-

Vinmeny kr. 795,- / kr. 895,-

EN SMAK AV FEINSCHMECKER

Serveres kun for hele bodet

Posjert kongekrabbe
mais, sitrus, ingefær

Stekt foie gras
kirsebær, lakrisis og oksehalesjy

Risotto med steinsopp
parmesan

Bakt piggvar
kalvebrissel, kantarellskum
og kantarellsjy

Stekt rensdyrfilet fra Røros
kastanje og sellerikrem
rødvinsaus med grønn pepper

Brillat Savarin
honning sorbet og trøffel

Hvit sjokoladeterte
med bakte plommer

kr. 1395,-

Vinmeny kr. 1195,-

FORRETTER

Carpaccio på andebryst
kapers, eggekrem, Dijonsennep og syltet sopp
kr. 295.-

Risotto med steinsopp
parmesan
kr. 265,-

Stekt foie gras
kirsebær og lakrisis og oksehalesjy
kr. 325,-

Stekte sjøkreps fra Midsund
jordskokk og urtesaus
kr. 345,-

Sesongsalat med variasjon på gresskar
kr. 195,-

Kremet skalldyrsuppe
agnolottimed reker
kr. 275,-

Østers (etter tilgang)
sherryvinaigrette
kr. 55,- pr. stk.,

FISK

Bakt piggvar
kalvebrissel, bladspinat, kantarellskum rødvinsaus
kr. 425,-

Pannestekt kveitefilet
persillerot og kremet sherrysaus
kr. 375,-

Urte og mandelbakt fjellørret
agurktagliatelle, estragonsmørsaus
kr. 365.-

KJØTT

Urtestekt lammerygg
petite pois, mynte, fondantpotet
sitrussjy med urter
kr.395,-