FEINSCHMECKER
FROGNER
BALCHENS GATE 5

FINN OSS
TLF: 22 12 93 80
FRA KL 10:30

ÅPNINGSTIDER:
MAN-FRE.FRA 17:00

LØRDAG FRA 18:00
SØNDAG STENGT


BESØK OSS PÅ
FACEBOOK

CHEF'S MENU

f.o.m 18.09.2018

Kongekrabbe
ristet mais, ingefær og grillet paprika

Bakt torsk
bacon og røkt- kremet sherrysaus

Krydderstekt dåhjortfilet
kastanjekrem, svartkål og rødvinsaus

Pistasjparfait
melkesjokolade og skogsbærconsommè

kr. 895,-

Utvalg av modne oster
salte mandler og fruktbrød

kr. 195,-

Vinmeny kr. 825,- / kr. 925,-

EN SMAK AV FEINSCHMECKER

f.o.m 18.09.2018

Kun for hele bordet

Stekt foie gras
bringebær, lakris og brioche

Dåhjort tartar
hasselnøtter og syltet løk

Stekt kamskjell
skogsopp risotto

Stekt kveite
østers og beurre blanc

Honning-glasert andebryst
stekt skogsopp, aprikos, pommes anna
og Madeirasaus

Kraftkar fra Tingvoll
plommekompott

Solbærmousse
sjokoladecremaux og solbærsorbet

kr. 1395,-

Vinmeny kr. 1245,-

FORRETTER

Stekt foie gras
bringebær, lakris, brioche
kr. 325,-

Blåskjellsuppe
blåskjellravioli

Stekte kamskjell
lardo og sopprisotto
kr. 325,-

Kongekrabbe
ristet mais, ingefær og grillet paprika
kr. 325,-

Sesongsalat
marinert tomat og artiskokk
kr. 195,-

FISK

Stekt piggvar
mandler, pak choy og kremet skalldyrsaus
kr. 435,-

Bakt Torsk
epler, bacon, røkt-kremet sherry saus
kr. 375,-

Stekt kveite
østers, bladspinat og beurre blanc
kr. 410,-

KJØTT

Krydderstekt dåhjortfilet
kastanjekrem,svartkål og rødvinsaus
kr. 425,-

Honning-glasert andebryst
stekt skogsopp, aprikos, pommes anna
og Madeirasaus
kr. 395,-

Urtestekt indrefilet av okse
ristet blomkålkrem, braisert sjalottløk
potetterte og rødvinssaus
kr.425,-


OST

Utvalg av modne oster
fiken og fruktbrød
kr. 285,-

Kraftkar fra Tingvoll
plommekompott
kr. 215,-


DESSERTER

Solbærmousse
sjokoladecremaux og solbærsorbet
kr. 215,-

Pistasjparfait
melkesjokolade og skogsbærconsommè
kr. 215,-

Crème brûlèe
med friske bær
kr. 195,-

Utvalg av is og sorbet
kr. 215,-

Gratinerte bringebær
med mandelkrokan
og vaniljeis
kr. 245,-


Utviklet av Imaker as