Feinschmeckers kokebok
Gjennom mer enn tre tiår har Lars Erik Underthun levert kokekunst på aller høyeste nivå til gjestene sine på Frogner. Denne boken er gjennom 300 sider en hyllest til Feinschmecker, Lars Erik Underthun og hans team.
Oppskrifter og tips gir oss det beste av Feinschmeckers franskinspirerte kokekunst. Samtidig spør boken: Hva er en klassisk restaurant? Hva kreves av kjærlighet til råvarer, av kreativitet og matglede, av medarbeidere og fellesskap, for kontinuerlig å levere mat i ypperste klasse over lang tid? Praktboken «Feinschmecker - et klassisk kjøkken» tar deg med på en reise i restaurantens lange og innholdsrike historie, men utforsker også fagtradisjon og matfilosofi.
Boken er ført i pennen av Norges kanskje fremste matskribent, Morgenbladets Knut Stene-Johansen. Den er formgitt av den prisvinnende designeren Rune Døli og fotografert av Lars-Petter Pettersen, en av landets fremste matfotografer. Samarbeidet har resultert i en praktfull kokebok – og et restaurantportrett i bokform som det knapt er lagd maken til i Norge.
Boken koster kr. 599,-
Ønsker du å kjøpe signert utgave?